Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SS-TD-11 nyelves dupla kulcsos retesz (Rozsdamentes acél)

Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: IDEM Safety Switches
Cikkszám: SS-TD-11
Gyártó cikkszám: SS-TD-11
Nem értékelt
"Trapped Key" Biztonsági kapcsolók - Rozsdamentes acél

Leírás

SS-TD-11 nyelves dupla kulcsos retesz (Rozsdamentes acél)

Az SS-TD-11  dupla kulcsos retesz azon az elven működik, hogy amikor az első kulcs „csapdázott”, akkor az aktuátor nyelv zárt állapotban van és rögzítődik a pozíciója. Ilyenkor nincsen kulcs a második pozícióban.

A második „szabad” kulcsot ilyenkor az izolátor kapcsolóba vagy a kulcscsere rendszerbe helyezik, ha egy többkulcsos rendszer része.

Amint a kulcs az izolátor kapcsolóban van, vagy a kulcscsere-rendszerben akkor a tápellátása újra bekapcsolható az őrzött területen.

Csak akkor lehet nyitni a zárat, ha a második kulcsot is behelyezik az SS-TD-11 reteszbe - ilyenkor a zár reteszelése megszűnik és nyitható az első kulccsal. Ilyenkor, a második kulcs csapdába esik és az első kulcs szabaddá válik. Ezt a kulcsot a karbantartást végző személy magával viszi. A védőajtót pedig csak akkor lehet zárni, ha a karbantartó elhagyta a területet és az első kulcsot visszahelyezi az SS-TD-11 reteszbe. Így nem indítható a gép amíg a karbantartó munkát végez a védett területen.

A második kulcs csak akkor válik újra szabaddá, ha az első kulcsot elfordítva a zárat ismét reteszelik, ekkor pedig újra be lehet helyezni az izolátor kapcsolóba vagy a kulcscsere rendszerbe.

A rozsdamentes acél SS-TD-11 retesz alkalmas SIP és CIP tisztítási eljárásokhoz, magas nyomású magas hőmérsékleten, mosószerekkel történő mosások alkalmazása esetén is.

További információért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.