Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SS-BS tolózáras egykulcsos retesz - (Rozsdamentes acél)

Cikkszám: SS-BS
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: IDEM Safety Switches
"Trapped Key" Biztonsági kapcsolók - Rozsdamentes acél

Leírás

SS-BS tolózáras egykulcsos retesz - csapdázott kulcs (Stainless Steel 316)

Az SS-BS egykulcsos retesz azon az elven működik, hogy amikor a kulcs „szabad”, akkor a tolózár kinyújtott állapotban van és rögzítődik a pozíciója.

A „szabad” kulcsot ezután az izolátor kapcsolóba vagy a kulcscsere rendszerbe helyezik, ha egy többkulcsos rendszer része.

Amint a kulcs az izolátor kapcsolóban van, vagy a kulcscsere-rendszerben akkor a tápellátása újra bekapcsolható az őrzött területen.

Csak akkor lehet behúzni a tolózárat, ha a kulcsot behelyezik az M-BS reteszbe - ilyenkor a tolózár reteszelése megszűnik. Ahogy a tolózárat behúzzák, a kulcs csapdába esik. A kulcs csak akkor válik újra szabaddá, ha a kulcsot elfordítva a tolózárat ismét kitolják, ekkor pedig a kulcs felszabadul és be lehet helyezni az izolátor kapcsolóba vagy a kulcscsere rendszerbe.

A Rozsdamentes acél SS-BS csappantyús retesz alkalmas SIP és CIP tisztítási eljárásokhoz, magas nyomású magas hőmérsékleten, mosószerekkel történő mosások alkalmazása esetén is.

Felhívjuk figyelmét, hogy az SS-BS tolózáras retesz csak akkor alkalmazható ha megoldott hogy a tolózárat csak a védőelem zárt helyzetében lehet kitolni.

További információért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.