Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sensorbee

Sensorbee Air LiteAz egyetlen minden az egyben levegőminőség-figyelő rendszer, amelyet az intelligens városok számára készítettek

Gyűjtsd össze az adatokat, elemezd és javítsd a levegő minőségét a környezetedben az adatokkal alátámasztott információid alapján

A Sensorbee a svédországi linköpingi székhelyű, kompakt minden szükséges szenzort egy készülékben integrált levegőminőségi érzékelő megoldások gyorsan növekvő gyártója.

Levegőminőség-figyelő hardvert, intuitív szoftvert és nagy adathalmazra vonatkozó betekintést biztosítunk kormányok és vállalkozások számára, amelyek világszerte emberek milliárdjai számára dolgoznak a levegőminőség javításán.

Küldetésünk, hogy egészségesebb jövőt biztosítsunk mindenki számára azáltal, hogy minden eddiginél egyszerűbbé, megfizethetőbbé és hatékonyabbá tesszük a levegőminőség-ellenőrzést.

Fejlett kültéri levegőminőség-figyelők, valamint a változáshoz szükséges adatok

A Sensorbee a kormányokat, a kutatókat és a polgárokat hiperlokális levegőminőség- és szennyezés-ellenőrző eszközökkel ruházza fel, így megalapozottabb döntéseket hozhatnak a jövőre nézve.

Szabadalmaztatott plug-and-play érzékelőink valós időben figyelik a szennyeződéseket. Miközben hatékony felhőszoftverünk tárolja és elemzi a város minden részéből származó adatokat.

Termékeink együttesen egyszerűvé, megfizethetővé és hatékonysá teszik a levegőminőség-ellenőrzést, így mindannyian könnyebben lélegezhetünk.

Rendezés: