Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új Smart-VS+ Smart Vision Szenzor

Datasensing SMART-VS+

A Datasensing örömmel jelenti be, hogy a Smart-VS termékcsaládot egy új, innovatív modellel, a Smart-VS+ verzióval bővíti.

Datasensing SMART-VS+ A Smart VS+ ötvözi az optikai érzékelők könnyedségét és az ipari kamerák intelligenciáját beépített AI képességekkel kiegészítve. Az általános ipari kameráktól eltérően a Smart VS+ Vision Szenzor kifejezetten az érzékelendő tárgyak meglétét vagy hiányát illetve a az objektumokon tapasztalható különbségek érzékelését valósítja meg úgy, hogy ehhez nincsen szükség hosszadalmas és nagy szaktudást igénylő telepítésre. A Smart VS+ Vision Szenzor egy okos szenzor gépi tanulási képességekkel.

A Datasensing Smart-VS+ az új elektronikus platformnak és a továbbfejlesztett képkezelési képességének köszönhetően növeli az intelligens Vision szenzor érzékelési teljesítményét. A Smart-VS+ tanulási adathalmaz képeinek számát 20 db-ra növeli, ami jelentősen javítja a MEGFELELŐ vs. NEM MEGFELELŐ objektumfelismerés pontosságát és sebességét.

A válaszidő még gyorsabb lett, 50 ms-ról 20 ms-ra csökken (a kezelendő adatkészlet képeinek teljes számától függően). Ezenkívül a tárolt képek számától függő kiszámított válaszidő megjelenik a felhasználói felületen, és a felhasználó finomhangolhatja azt a determinizmus megtartása mellett. A webes felhasználói felület segítségével egyszerűen elvégezheti a beállításokat, az innovatív beállítási eljárással, kézi célpont elhelyezés nélkül végezheti el a JÓ / NEM JÓ kép beállítását.

Smart-VS Vision SensorA Smart-VS+ bármilyen automatizálási alkalmazáshoz használható, legyen szó elsődleges vagy másodlagos csomagolásról, és az élelmiszer- és italgyártás, a gyógyszeripar, a kozmetikai ipar és az általános feldolgozóipar területén nagy sikerrel alkalmazható. A Smart-VS+ tökéletes megoldás a tárgyak, például kupakok, címkék vagy nyomatok jelenlétének/hiányának és helyes tájolásának ellenőrzésére, függetlenül az anyagtól, színtől, mérettől vagy formátumtól.

A Smart-VS+ automatikusan alkalmazkodik a zavaró hátterekhez, a rosszul megvilágított környezetekhez, az alacsony kontrasztú alkatrészekhez és a tárgyak elhelyezésének nagyfokú toleranciája miatt nehezebben felismerhető elemekhez. A Smart-VS+ elsősorban az élelmiszer-, gyógyszer- és kozmetikai ágazatban, az automatikus feldolgozó- és csomagológépeken, a palackozósorokon, az intralogisztikai alkalmazásokban, valamint az autóiparban és az automatikus alkatrész-összeszerelő gépsorokon mechanikus vagy elektronikus minőségellenőrzéshez ajánlott. A Smart-VS+ tökéletes megoldás minden olyan alkalmazáshoz, ahol az üvegek és fiolák töltése során ellenőrizni kell a tárgyak, például kupakok, címkék vagy nyomatok helyes jelenlétét/hiányát. Emellett lehetővé teszi az objektumok tájolásának helyes ellenőrzését, függetlenül az anyagoktól, színektől, mérettől vagy formátumtól.

Smart-VS+ Főbb tulajdonságok:

 • Gépi tanulással segített beállítás
 • Nincs szükség Vision Tools programozásra
 • Nincs szükség képzett telepítőkre és felhasználókra
 • Gyors és egyszerű beállítás, akár egy átlalgos optikai érzékelőnél
 • Csökkentett fenntartási és karbantartási költségek
 • Gyors akár 20 ms-os válaszidő
 • 20 mentett kép az alkalmazás betanításához
 • Gépi trigger az érzékelő beállításához
 • 50...150 mm működési távolság elektronikus fókuszvezérléssel
 • Világos és jól látható piros LED célzó fény
 • Erőteljes fehér polarizált fényű beépített megvilágító
 • Zöld/piros LED-es jelzőfény a JÓ/NEM JÓ állapotok kijelzéséhez
 • Ethernet pont-pont kommunikáció
 • Egyszerű és intuitív WEB szerver grafikus felhasználói felület a karbantartáshoz és a feladatok beállításához.