Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ÚJ Datasensing SH4 Biztonsági Fényfüggöny

2022. 11. 08. 00:00:00

ÚJ Datasensing SH4 Biztonsági Fényfüggöny

Datasensing SH4 biztonsági fényfüggönyA Datasensing örömmel jelenti be új SH4 Biztonsági Fényfüggöny termékkategóriát: egy teljesen új biztonsági fényfüggöny családot, olyan modellekkel, melyek alapszinttől a legmagasabb szintig minden észlelési képességgel és funkcionális szinttel rendelkeznek.

Az SH4 termékcsalád biztonsági fényfüggönyeit úgy tervezték, hogy a lehető legmagasabb teljesítmény mellett a környezeti viszonyokkal szemben is kiemelkedően ellenálló legyen. Ezáltal az új Datasensing SH4 a gyártás és az intralogisztikai szektor legtöbb igényét képes kielégíteni. 

Az SH4 sorozat a bejáratok, veszélyes helyek és nagy kockázatú területek védelme érdekében ujj-, kéz- és test védelméhez megfelelő felbontású modelleket kínál. A ház kialakításuk kompakt, szabványos csatlakozókkal van ellátva. A készlet-, telepítés- és fenntartási költségek minimalizálásához nagyban hozzájárul, hogy az SH4 család a legjobb, legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készül.

A különféle feladatok és konfigurálási igényeknek megfelelően az SH4 Biztonsági Fényfüggöny család modelljei elérhetőek alapvető, standard és speciális funkciókkal is, amelyek nagyszámú funkciót kínálnak, és lehetővé teszik az eszköz konfigurálását egyszerű vezetékezéssel, DIP-kapcsolók konfigurációjával vagy programozással.

A rendelkezésre álló funkciók a következők: 2-jeles és 4 jeles némítás, mono és kétirányú némítás, részleges dinamikus némítás, fix és mozgó kioltás, fényfüggönybe integrált - beállítást segítő célzó rendszer, vezeték nélküli programozhatóság és még sok egyéb konfigurálható paraméter található ebben a piacon egyedülállóan sokoldalú termékcsaládban. Az advanced modelleknél az olyan funkciók programozása, mint a kioltás, a csökkentett felbontás, a némítás külső interfész használata nélkül, Wi-Fi-n keresztül is lehetséges.

A programozó alkalmazás számítógépen, táblagépen és okostelefonon is futtatható, praktikus lehetőséget kínálva a teljes diagnosztikára dedikált eszközök alkalmazása nélkül.

Az innovatív tervezésnek, kialakításnak  és gyártásnak köszönhetően magas szintű környezeti robusztusságot, rezgésekkel, ütésekkel, alacsonyabb hőmérséklettel, porral és vízsugárral szembeni ellenállást sikerült elérni. A Datalogic biztonsági függönyökben korábban megszokotthoz képest a biztonsági szintet javító innovatív funkciók a következők: némítás 4 független jelzéssel, részleges dinamikus némítás, valamint a némítás és a kioltás kombinálásának lehetősége ugyanabban a készülékben.

Az SH4 Biztonsági Fényfüggönyök párban, beszerelési konzollal együtt, beszerelésre készen kerülnek értékesítésre.

Főbb tulajdonságok:
  • Zéró holttér

  • 2 és 4 jeles némítás

  • Integrált, beállítást segítő célzó rendszer

  • Csökkentett felbontású működés

  • Részleges dinamikus némítás

  • Konfigurálás és felügyelet Wi-Fi-n keresztül

  • Némított működéshez szükséges tartozékok

  • Működési tartomány: -30.. 55°C között