Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milesight UF51 5G CPE

2022. 05. 20. 12:00:00

Milesight UF51 5G CPE

Milesight UF51 5G CPE - Segít kiaknázni az 5G mobilhálózatok által nyújtott kiemelkedő teljesítményt.

Az 5G korszak megérkeztével rengeteg új lehetőség nyílt: az internet gyorsabbá és mégjobbá vált. Az 5G technológia fejlődésének köszönhetően az internet sebessége nagyságrendekkel nőtt és a lefedettség is egyre szélesebb körű. Így egyre inkább hozzájárul a külvárosi és vidéki területek nagysebességű, szélessávú internet ellátáshoz is, ahová túl drága lenne telepíteni hagyományos, vezetékes internetet. A Milesight UF51 5G CPE segítségével kiaknázhatjuk az internet nyújtotta összes lehetőséget.

Miért a Milesight 5G CPE?

Milesight 5G CPE oszlop rögzítés Milesight 5G CPE irodába Milesight 5G CPE falra rögzítésHabár sok fajta különböző 5G CPE található a piacon, a telepítésük nem egyszerű. A Milesight UF51 5G CPE sokoldalú tulajdonságaival széleskörű alkalmazást tesz lehetővé, könnyű a telepítése, mivel támogatja az asztali installálást, falra, oszlopra való rögzítést, illetve a vízszintes felületre történő mágneses és csavaros rögzítést is. Sőt mi több, a kiváló teljesítmény biztosítja a felhasználó számára a nagysebességű internet elérését bárhonnan, bármikor, így az internet adta lehetőségek mindig a rendelkezésünkre állnak. Az ultragyors sebesség által a várakozási idő csökken és ez lehetővé teszi a  UHD videók azonnali letöltését is. Az esztétikus kialakítás pedig kitűnően illeszkedik a modern kor elvárásaihoz.

Tulajdonságok

  • Milesight UF51 5G CPESzéleskörű alkalmazási lehetőség

  • Kültéri és beltéri telepíthetőség, IP67 védettség

  • 4 × 4 MIMO beépített omni 5G antenna a lehető legjobb jelvételért

  • Ultranagy sávszélesség és kiemelkedő 5G sebesség, alacsony késleltetéssel

  • Kétsávos Wi-Fi | 2 × 2 MIMO Wi-Fi antenna | IEEE 802.11b/g/n/ac |1.733 Gbps

  • Kiváló teljesítmény Qualcomm Quad-Core processzorral

  • Esztétikus, letisztult dizájn

Alkalmazási lehetőségek

A Milesight UF51 5G CPE arra lett tervezve, hogy több, nagy teljesítményű készüléket kapcsoljon össze akár speciális területeken, nehéz környezeti körülmények esetén is. A következőkben az egyes lehetséges telepítési forgatókönyveket vesszük szemügyre a teljesség igénye nélkül.

- Okos város

Az utcai lámpaoszlopok kiváló lehetőséget nyújtanak 5G állomások telepítésére, hiszen alapvető kellékei egy városi környezetnek. Az 5G CPE utcai lámpákra való telepítésével nagy lefedettséget érhetünk el és hatalmas mennyiségű adatot gyűjthetünk, mely segít egy okos város kialakításánál.

- Okos mezőgazdaság

Az 5G CPE alkalmazásával bővíthetjük az internet adta lehetőségeket. Személyzet nélküli légi járművekkel rovarirtó szereket szórhatunk ki távolról, felváltva ezzel a hagyományos, ember által végzett munkát olyan területeken is, ahol egészségre ártalmas anyagokat használunk.

- Okos gyárak

Az 5G CPE egy tökéletes eszköz a széleskörű internet lefedettség biztosítására a gyár környezetében. Ennek segítségével azonnali és precízen összegyűjthetjük a gépeinkről származó információt. Ezenfelül a távoli eléréssel a működés még könnyebbé tehető.

- Okos bányászat

Az 5G CPE alkalmazásával a bányászat környezeti információi összegyűjthetők különböző szenzorokon keresztül, amik a készülékbe vannak építve és ezek az adatok továbbítódnak az irányító központba. A dolgozóknak így lehetősége van távolról felügyelni az eszközöket. Nagy mennyiségű adat továbbítható alacsony késleltetéssel az 5G CPE segítségével, mely előnyös az emberi biztonság és hatékonyság szempontjából is.

- Okos egészségügy

Az 5G CPE telepítésével a távolról felállított diagnózis és kezelés kétségtelenül egy kényelmes megoldássá válik. Az orvosok nyomon követhetik a páciens fizikai állapotát az automatikusan és azonnal gyűjtött adatok alapján, mely szignifikánsan hozzájárul az emberek jólétéhez.

Végszó

Az 5G korszak az adatátvitel robbanásszerű megugrását hozza magával, minőségi ugrást hozva a kommunikáció sebességében és az elérhető alkalmazások területén. A Milesight 5G CPE a legoptimálisabb választás az internet nyújtotta lehetőségek minél nagyobb mértékű kiaknázására.

Tartalomhoz tartozó címkék: 5G Router IoT Milesight IOT