Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milesight IoT LoRaWAN®-alapú világításvezérlés

Csökkentse energiafelhasználását Milesight IoT LoRaWAN®-alapú világításvezérlővel

Milesight WS558


Háttér

A fény az élet forrása, szorosan kapcsolódik az emberek mindennapi életéhez, a munkához és a tanuláshoz. Azonban az emberek gyakran figyelmen kívül hagyják a fény jelenlétét, ami sokszor energiapazarláshoz vezet azáltal, hogy elfelejtik lekapcsolni a fényforrást. A világításhoz használt energia jelentős tényező az épület hatékony működése szempontjából, így sokak érdeklődését felkeltette. A villamos energia megtakarítására automatikus világítás vezérlő rendszereket vezettek be a sokkal egyszerűbb kezelés érdekében. Az automata világítás vezérlő rendszerek összetettségéhez és magas árához képest a Milesight Smart Light Controller alacsony költséggel és magas megtérüléssel kínál megoldást a felhasználóknak, amely segíti a gyors hozzáférést az intelligens világításvezérléshez.


Kihívások

Többszörös és rugalmas vezérlőelemek hiánya

A tágas irodák és középületek esetén nagyobb bevilágítandó területekkel és sokkal több világítótesttel számolhatunk. A hagyományos világítás rugalmatlan és csak személyes jelenléttel a helyszínen működtethető. Az időzítés és távoli vezérlés, valamint az automatikus fel- és lekapcsolás megvalósítása nehézkes.

A riasztás hiánya

A hagyományos világításvezérlők nem gyűjtik az energiafelhasználási adatokat, így a felhasználók és üzemeltetők csak késleltetve értesülnek az energiaveszteségről illetve annak okairól.


Megoldás WS558 LoRaWAN világításvezérlő

A WS558 Okos Világítás Vezérlő nyolc áramkör világítását tudja vezérelni és mindegyik áramkör külön-külön is működtethető. 8 helyi kapcsoló gombbal van felszerelve a helyi vezérléshez, lehetővé téve a lámpák csatlakozási állapotának tesztelését LoRaWAN® hálózati kapcsolat nélkül is. A WS558 telepíthető gyakorlatilag bármilyen alkalmas helyre, de biztosítani kell a lámpákhoz és áramkörökhöz való megfelelő csatlakozást. A felhasználók egyszerűen konfigurálhatják a vezérlőt NFC-n keresztül a Milesight ToolBox segítségével -amely egy okostelefonra telepíthető könnyen használható konfigurációs eszköz.

A Milesight CoWork Series, mint például a WS101, WS202 és WS156, közvetlenül kommunikálhat a WS558-cal a LoRaWAN® funkcióval rendelkező Mileisght D2D Protokollon keresztül, így könnyen elérhető a jelenetalapú vezérlés, a fények teljes fel- és lekapcsolása 1 másodperc alatt. A Milesight IoT Cloud mobil alkalmazásával vagy webes használatával távvezérlésre is van lehetőség, a felhasználó bárhonnan és bármikor beállíthat kapcsolási ütemterveket. Így elkerülhetőek a megugró villanyszámlák, hiszen ha elfelejtik lekapcsolni a villanyt, amikor elhagyják az épületet, később, távolról is lehetőség van a lekapcsolásra. Ezenkívül a WS558 LN Type energiafogyasztás mérést is kínál, és minden összegyűjtött adatot feltölt a Milesight LoRaWAN® átjárón keresztül a Mileisight IoT Cloudba, amely rendszeres jelentéseket generál, és valós időben értesíti a felhasználókat, ha rövidzárlat vagy túlterhelés lép fel.


Előnyök

Egyszerű használat és telepítés

A WS558 könnyen felszerelhető akár az álmennyezetre, falra, vagy kapcsolószekrénybe. A felhsználók gyorsan elvégezhetik a konfigurációt az NFC technológia segítségével.

Munkaerő és anyagköltség megtakarítás

Csökkentse a vezetékezési költségeket, a kapcsoló panelek számát és a telepítés munkaterhét a Milesight LoRaWAN® alapú világításvezérlő megoldással.

Energiamegtakarítás rugalmas vezérléssel

Távoli, ütemezett, központosított és jelenet alapú vezérléssel a felhasználók bárhonnan, bármikor vezérelhetik a világítást és személyre szabott, akár 18 órás világítási ütemtervet is készíthetnek.

Távfelügyelet és figyelmeztetések

Valós idejű adatok és figyelmeztetések gyűjtésével csökkentse az elektromos hálózatokban rejlő kockázatokat illetve mérsékelje energiafelhasználását.

Milesight D2D kommunikáció

A Milesight D2D protokoll támogatásával alacsony a késleltetés (kevesebb, mint 1 másodperc) és közvetlen vezérlés érhető el gateway használata nélkül.


 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: IoT LoRaWAN® Milesight IOT