Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Datalogic P2x intelligens ipari kamera - Teljesítményre kihegyezve

2021. 05. 01. 00:00:00

Fedezze fel mire képes az eddigi legnagyobb teljesítményű ipari smart kamera

Bemutatjuk a Datalogic P2x intelligens machine vision kamerát, amely páratlan teljesítményt és rugalmasságot kínál egy teljes értékű machine vision azaz gépi látás rendszert alkotva. A kompakt ipari burkolatban kimagasló teljesítményű technológia érhető el, amely lehetővé teszi a legnagyobb kihívást jelentő alkalmazási követelmények kielégítését is. A kompakt formának és a nagy látómezőnek köszönhetően a Datalogic P2x sorozat ideális robotokkal való integrációra is. Az erőteljes és funkciókban gazdag beépített világítási rendszer segítségével könnyedén alkalmazható a legkülönfélébb méretű és színű futószalagos gyártósorokon is. Az erőteljes feldolgozási teljesítmény lehetővé teszi a legnagyobb gyártási sebességgel történő felhasználást is. A funkciók száma gyakorlatilag végtelen, ezért aztán egyértelmű, hogy a Datalogic P2x intelligens ipari kamerája rendkívüli és egyedülálló a piacon.

 

Megoldás a legtöbb gépi látási feladatra

Datalogic P2x sorozatA P2x sorozat 2 MP felbontással és változtatható színű megvilágítással sokoldalú megoldást kínál az autóipari, elektronikai, élelmiszeripari, valamint az orvosi és gyógyszeripari alkalmazásokhoz. Ellenőrzi, hogy az alkatrészek helyesen vannak-e elhelyezve és összeszerelve, mielőtt a gyártási folyamat következő szakaszába lépnének. Míg korábban gyakran előfordult, hogy bizonyos feladatokhoz több kamerára volt szükség ahhoz, hogy a termékeket különböző szögekből megvizsgáljunk, most azonban a Datalogic rendszer és egy Robot fejlett plug and play integrációjának segítségével a felhasználók hatékonyan és egyszerűen mozgathatnak egyetlen kamerát több ellenőrzési ponton keresztül. A P2x sorozat teljes OCR-képességekkel is rendelkezik, ami további előnyöket nyújt például a címkék leolvasásánál, ezzel biztosítva a manapság oly fontos teljes nyomon követést a gyártási műveletek során, valamint az egyedi, nyomon követhető sorszámok hozzárendelését az egyes eladható egységekhez.

 

Teljesítmény nyújtotta előnyök, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak

Datalogic P2x Dolgozzon a legújabb technológiával A P2x sorozat a világ első intelligens ipari kamerája, amely képes érzékelni, ha a pozíciója akár csak egy kis mértékben is elmozdul az eredeti felszereléshez képest. Beépített gyorsulásmérővel van felszerelve, amely folyamatosan figyeli és követi a kamera helyzetét. A beállítás után a tájolás részletei a memóriába kerülnek, és minden eltérés azonnali figyelmeztetést vált ki. Ezáltal a felhasználóknak nem kell többé aggódniuk a kamera elmozdulásából fakadó olvasási hibák miatt. A statikus, ismétlődő alkalmazások ezáltal hiba nélkül futtathatóak akár hosszú időn keresztül is, mivel az apró kamera elmozdulások nem maradnak rejtve. A beépített CMOS-érzékelő nagy látómezejét és ezt az innovatív megoldást kombinálva a P2x sorozat könnyedén felveszi a mai nagy sebességű gyártási műveletek ütemét.

 

 

Dolgozzon a legújabb technológiával

Datalogic IMPACT szoftverA P2x sorozat az IMPACT szoftver összes továbbfejlesztett funkcióját tartalmazza, amelyet az MX-E vision processzorok felhasználói már ismernek. A fejlett és gyors OCR, a mintarendezés és a mintakeresés manapság gyakran nélkülözhetetlen a nagy sebességű gyártási műveletek során. A beépített TIR típusú lencsékkel felszerelt cserélhető LED világítás biztosítja, hogy a lehető legnagyobb mennyiségű fényt juttasson a látómezőbe. Az összes tükröződés vagy nem kívánt visszaverődés könnyen eltávolítható az optikai szűrők segítségével. Amellett hogy a P2x sorozat technológiailag kiemelkedő képességekkel rendelkezik, beállítása és működtetése mégis egyszerű. 360°-os többszínű vizuális visszajelzéssel az üzemeltetők és a mérnökök könnyen ellenőrizhetik a kamera teljesítményét anélkül, hogy a szoftvereket vagy a HMI paneleket kellene vizsgálniuk. Ha egy kicsi, szívós és sokoldalú, nagy teljesítményű intelligens kamerára van szüksége, akkor nem talál olyan eszközt, ami a Datalogic P2x nyomába érne.