Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Teltonika TSW210 Ipari Ethernet Switch

2022. 11. 03. 00:00:00

Bemutatjuk az ÚJ Teltonika Networks TSW210 Ipari Ethernet switchet amely még többre képes!

Teltonika TSW210 Ipari Ethernet SwitchA víz, amit iszunk, az elektromos áram, amely ellátja háztartásainkat, és szinte az összes mindennapi tárgy, amit használunk és amivel napi kapcsolatban vagyunk, van egy közös dolog: valamilyen módon mind az ipari switchekre támaszkodik.

Az ipari switch az IoT alapelemei közé sorolható, amely kapcsolatot biztosít a rendszeren belüli különböző eszközökhöz, hogy megkönnyítse a kommunikációs hálózatot, az adatátvitelt és a jobb eszközvezérlést. Szinte minden elképzelhető iparágban alkalmazható és a hálózat központosításával segíti a komplex rendszerek összetartását és összekapcsolását.

Válts az előnyökre / Switch a preferenciáidhoz

A switchek skálázhatósága teszi értékessé ezeket az eszközöket. Ahogy a vállalkozás növekszik, úgy növekszik azoknak az eszközöknek a száma is, amelyekre szüksége van a működéshez, a bevételszerzéshez vagy a kívánt szolgáltatás nyújtásához. Több eszköz alkalmazása esetén nő az általános összetettség, a dolgok egyszerűségének megőrzése egyben áldás is.

A már portfóliónkban található switchek, köztük a TSW100, TSW110, TSW200 és TSW304 több előnnyel is rendelkeznek, ideértve a skálázhatóságot és rugalmasságot, mely tulajdonságok elengedhetetlenek a kapcsolati megoldások kiválasztásában, legyen szó a támogatott interfészek számáról, energiafelhasználásról vagy bármi egyéb, rendszerrel kapcsolatos kérdésről.

Mindegyiket egyik vagy másik jellemző tulajdonságuk alapján választották ki, hogy világszerte meghatározó szerepet töltsenek be a csatlakozási beállításokban. A Teltonika Networks a testreszabhatóság további növelése érdekében egy vadonatúj switchet jelent be a TSW családon belül:

A legújabb Switch a portfólióban

A termékcsalád új tagja a TSW210 NEM MENEDZSELHETŐ IPARI SWITCH 2 SFP porttal rendelkezik a nagy hatótávolságú száloptikai kommunikációhoz és 8 Gigabit Ethernet porttal az akár 1000 Mbps letöltési/feltöltési sebességhez. Amellett, hogy megbízható és biztonságos interfész, az SFP jövő-állóvá teszi a hálózatot a későbbi sávszélesség-bővítéshez is.

A TSW210 kiemelkedő az erőforrás-gazdálkodás optimalizálásában. a nem menedzselhető ipari switchet plug and play képesre tervezték, így nem igényel semmilyen egyéb konfigurálást a használatához. Ez ideálissá teszi a gyors növekedési és döntő időszakokhoz – amikor az idő értékes erőforrás, és az eszközöknek gyorsan és minden gond nélkül kell csatlakozniuk a hálózathoz.

A TSW210-et kiváló minőség és az ipari környezethez való alkalmasság jellemzi, beleértve a kompakt kialakítást, a masszív alumínium házat, a DIN-sínt és más rögzítési lehetőségeket, valamint a rezgésekkel és a -40°C és +75°C közötti szélsőséges hőmérsékletekkel szembeni ellenálló képességét. Számíthat rá hogy Teltonika Networks TSW210 Ipari Switch nem fogja cserben hagyni!

Valós megoldás valós problémákra

Most, hogy betekintést nyert a specifikációba, beszéljünk arról, hogy mire is alkalmazhatja a TSW210-et a feladatai során. 

Egyszerű csatlakoztathatóság összetett gyártósorokhoz

Összefoglalás

Egy jó gyártósor folyamatosan ugyanazt a minőségi terméket szállítja, de egy kiváló gyártósor megköveteli a bővítést, mivel a kereslet előbb-utóbb meghaladja a kínálatot. Természetesen ez egy kívánt eredmény, de ugyanakkor technikai akadályokat is okozhat.

Ezen irány sikerének lényeges része a számos eszközt összekötő egyetlen hálózat. Ha ennek a kapcsolati hálózatnak az infrastruktúrája szilárd, a bővítés meglehetősen egyszerű – csak adjon hozzá többet! Ha nem… nos, mondjuk úgy, hogy a mérnökeinek sok kávéra lesz szüksége.

Kihívás

Egy zökkenőmentesen működő gyártósor létrehozása nem könnyű feladat. A HMI-nek, a PLC-nek, az érzékelőknek és a robotoknak kommunikálnia kell egymással ahhoz, hogy minden összehangoltan működjön, de azért is, hogy véletlenül se károsodjon a rendszer egy rosszul időzített mozdulat miatt.

Egy gyárban gyakran több gyártósor is működik, és mindegyiket egy szerverhez kell csatlakoztatni a megfelelő adatkezelés és távvezérlés érdekében. Ahogy új gyártósorokat hozunk létre vagy bármely adott sort tovább bővítjük, úgy bővül egyre több eszközzel a hálózat is. Minden bővítéssel exponenciálisan nő a kábelek, csomópontok és villogó eszközök száma, ami magában foglalja a hiba lehetőségét. A hálózatot központosítani kell a lehető legegyszerűbb módon, hogy minimalizáljuk a hibák számát..

Megoldás

A hálózat egyszerű központosítása egy olyan gondozásmentes ipari switch feladata, mint például a megbízható TSW210. A 2 SFP porttal a nagy hatótávolságú üvegszálas kommunikációhoz és a 8 Gigabit Ethernet porttal tervezett ipari switch könnyedén képes vezetékes kapcsolatot fenntartani a szerverrel és a gyártósor eszközeivel. 

A TSW210 megbízható kapcsolatot biztosít anélkül, hogy szükségtelenül bonyolult lenne. A masszív alumínium házzal és a DIN-sínes rögzítőkészletekkel, valamint egyéb felületi rögzítési lehetőségekkel készült TSW210 tökéletesen illeszkedik az ipari környezetbe.

Ezenkívül a TSW210 2-tűs ipari egyenáramú csatlakozóaljzattal rendelkezik, 7-57 VDC bemeneti feszültség tartománnyal és ellenáll a -40°C és +75°C közötti szélsőséges hőmérsékleteknek. Ezáltal ez az eszköz rugalmasan használható, és számos feladat során alkalmazható.

Topológia

TELTONIKA NETWORKS TSW 210

Előnyök

  • TSW210 2 SFP porttal is fel van szerelve a nagy hatótávolságú száloptikás kommunikációhoz, így kiváló teljesítményt nyújt a sok eszközt felölelő nagy hálózatok számára.

  • A 8 Gigabit Ethernet port lehetővé teszi, hogy ez gondozásmentes switch maximális adatmennyiséget szállítson végponti eszközeihez.

  • A kompakt méret, a 7-57 VDC bemeneti feszültségtartományú, 2-pólusú ipari egyenáramú tápcsatlakozó, valamint a DIN-sínt is magában foglaló rögzítési lehetőségek a TSW210-et könnyen a rendszerbe illeszthetővé teszik.

  • A robusztus alumínium házzal és szélsőséges hőmérsékleten való működésre való képességével a TSW210 számtalan különféle ipari alkalmazáshoz alkalmas.

Tartalomhoz tartozó címkék: IoT ipari hálózat Teltonika Networks