Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új S5N optikai szenzorok

2022. 04. 10. 22:43:00

A DATASENSING / Datalogic örömmel jelenti be az S5N M18-as hengeres optikai érzékelők sorozatának bővítését. A korábbi S5,S15, és S51 típusok új változatai immáron az új kibővített S5N szenzorcsaládban találhatók meg. Az új S5N szenzorcsalád

Az új S5N termékek teljesen kompatibilisek mind fizikailag, mind optikailag a korábbi termékek cikkszámaival. A csatolt technikai leírásban további információk érhetők el a kompatibilitásról. Ez a típusváltás hasonlóan zajlik le, mint az S50 S5N-re történő átváltása esetén történt. Az S51 és S15 sorozatok nevei mostantól S5N-re változnak és a rendelésszám eggyel nő. Mivel az S5 sorozat megtartotta a családnevét (S5) a rendelésszám eggyel nő.

A limitált kiadású S5, S51 és S15 kevésbé fogyó változatok nem kerülnek át az S5N sorozatba a minél tisztább átláthatóság érdekében. Ezek a típusok a sorozat kifutásáig lesznek elérhetőek.

Az új generációs S5N már a DATASENSING / Datalogic által fejlesztett új ASIC nyújtotta előnyöket biztosítja: rengeteg előny a termék beépítését tekintve, gyártási rugalmasság, az elektromos és optikai interferenciákkal szembeni ellenállóképesség. Az új S51, S15 és S5 érzékelő családok teljesítménye változatlan, ugyanakkor egyes típusok IO-Link kapcsolat kialakítására is képesek.

A vásárlóinknak azt ajánljuk, hogy minél hamarabb térjenek át az új, M18-as hengeres érzékelőkre, hiszen ez a sorozat többlet előnyökkel rendelkezik a korábbiakhoz képest és egyúttal kompatibilisek a korábbi eszközökkel.

Általános információk az új S5N változatok elérhetőségét illetően:

  • S51 utód típusok: elérhető
  • S15 utód típusok: 2021. december 29-től
  • S5 utód típusok: 2022. január 28-tól