Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Teltonika 150GB adat RMS Connect vagy az RMS VPN számára

15.500 Ft + ÁFA ( 19.685 Ft )
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: RMSDT101G150
Gyártó cikkszám: RMSDT101G150
Gyártó: Teltonika Networks
Nem értékelt

Teltonika 150GB adat RMS Connect vagy az RMS VPN számára

Ezzel a csomaggal kapott adatok csak a hozzárendelt eszköz RMS Connect és VPN kapcsolataira vonatkoznak. Ezek az adatok a hozzárendelés napjától számított 10 év elteltével lejárnak.

Leírás és Paraméterek

Teltonika 150GB adat RMS Connect vagy az RMS VPN számára

Ezzel a csomaggal kapott adatok csak a hozzárendelt eszköz RMS Connect és VPN kapcsolataira vonatkoznak. Ezek az adatok a hozzárendelés napjától számított 10 év elteltével lejárnak.

A Teltonika Networks routerek és gateway-ek felügyeletének és kezelésének egyszerűsítése érdekében hoztuk létre a RMS-t (Remote management system) Az RMS Connect lehetővé teszi a nem Teltonika Networks eszközökhöz való hozzáférést és vezérlést RDP / VNC, SSH vagy HTTP(S) protokollokon keresztül további szoftver nélkül, és nem igényel nyilvános IP vagy harmadik fél által biztosított VPN szolgáltatást. Ide tartoznak harmadik féltől származó eszközök, például ipari gyártósorok, asztali számítógépek, ipari számítógépek, laptopok, sőt PLC-k is. Ezután az RMS Management gondoskodik a routerek és gateway-ek egyszerű távirányításáról a rendelkezésre állás és a biztonság érdekében. Másrészt az RMS Connect lehetővé teszi az összes intelligens eszköz WebUI vagy CLI elérését ugyanabban a hálózatban. Ráadásul akár Windows és Linux gépeket is elérhet RDP / VNC-n keresztül, mintha épp előttük ülne. A legjobb az egészben: az RMS API lehetővé teszi, hogy átvegye a kívánt RMS-funkcionalitást, és átviheti azt SCADA vagy IoT platformjára. Ez lehetővé teszi a zökkenőmentes integrációt, a jobb automatizálás pedig időt és pénzt takarít meg, a távkezelés, a tervezés és az előrejelzések, valamint a megoldott kompatibilitási problémák által, a régi berendezések meghosszabbított teljes életciklusának köszönhetően. 

ELŐNYÖK

  • Egyetlen egységes rendszer - több objektum és interfész teljes rendszerének vezérlése egyetlen egyszerű IoT platform használatával. 
  • Kompatibilitás - Az RMS felhőalapú és platformos agnosztikus - bármely operációs rendszerrel és böngészővel használható. Az RMS API lehetővé teszi az RMS funkciók használatát a saját IoT platform felületén is.
  • Testreszabhatóság - Az RMS nagymértékben testreszabható, így az  ügyfeleknek lehetőségük van rá, hogy a saját üzleti igényeinek megfelelően működtessék.
  • Távoli elérés- értesítéseket kap közvetlenül a telefonjára vagy laptopjára, ha bármilyen esemény bekövetkezik az előre beállított szabályok szerint. Az RMS lehetővé teszi a 24/7-es távfelügyelete, megtakarítva az alkalmazottak költségeit és erőforrásait.
  • Biztonság - az AWS-en tárolva, az MQTT-n keresztül kommunikálva és a TLS 1.2 és 1.3 protokollokkal rögzítve, az RMS megfelel a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak, a Bell Canada és a Forensik nemzetközi elismeréssel.
  • Ingyenes próba - célunk, hogy tartós, bizalmon alapuló kapcsolatokat alakítsunk ki ügyfeleinkkel; ezért biztosak akarunk lenni abban, hogy termékünk pontosan az, amire szükségük van. Ezért 30 napos ingyenes próbaverziót kínálunk minden új kompatibilis Teltonika Networks eszközzel

Regisztráció: https://rms.teltonika-networks.com/account/

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók

Kapcsolódó termékek