Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SS-BD-11 tolózáras dupla kulcsos retesz (Rozsdamentes acél)

Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: IDEM Safety Switches
Cikkszám: SS-BD-11
Gyártó cikkszám: SS-BD-11
Nem értékelt
"Trapped Key" Biztonsági kapcsolók - Rozsdamentes acél

Leírás

IDEM SS-BD-11 tolózáras dupla kulcsos retesz (Rozsdamentes acél)

Az SS-BD-11 tolózáras dupla kulcsos retesz azon az elven működik, hogy amikor az első kulcs „csapdázott”, akkor a tolózár kinyújtott állapotban van és rögzítődik a pozíciója. Ilyenkor nincsen kulcs a második pozícióban.

A második „szabad” kulcsot ilyenkor az izolátor kapcsolóba vagy a kulcscsere rendszerbe helyezik, ha egy többkulcsos rendszer része.

Amint a kulcs az izolátor kapcsolóban van, vagy a kulcscsere-rendszerben akkor a tápellátása újra bekapcsolható az őrzött területen.

Csak akkor lehet behúzni a tolózárat, ha a második kulcsot is behelyezik az SS-BD reteszbe - ilyenkor a tolózár reteszelése megszűnik és behúzható az első kulccsal. Ahogy a tolózárat behúzzák, a második kulcs csapdába esik és az első kulcs szabaddá válik. Ezt a kulcsot a karbantartást végző személy magával viszi. A védőajtót pedig csak akkor lehet zárni, ha a karbantartó elhagyta a területet és az első kulcsot visszahelyezi az SS-BD reteszbe.

A második kulcs csak akkor válik újra szabaddá, ha az első kulcsot elfordítva a tolózárat ismét kitolják, ekkor pedig újra be lehet helyezni az izolátor kapcsolóba vagy a kulcscsere rendszerbe.

A rozsdamentes acél SS-BD-11 csappantyús retesz alkalmas SIP és CIP tisztítási eljárásokhoz, magas nyomású magas hőmérsékleten, mosószerekkel történő mosások alkalmazása esetén is.

Felhívjuk figyelmét, hogy az SS-BD-11 tolózáras retesz csak akkor alkalmazható ha megoldott hogy a tolózárat csak a védőelem zárt helyzetében lehet kitolni.

További információért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.