Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RAK1904 WisBlock Szenzor Modul - LIS3DH 3 tengelyes gyorsulásérzékelő

1.390 Ft + ÁFA ( 1.765 Ft )
Menny.:db
Gyártó: RAKwireless
Gyártó cikkszám: RAK1904
Cikkszám: RAK1904
Elérhetőség: Rendelhető
WisBlock RAK1904 3 tengelyes gyorsulásérzékelő modul.

A RAK1904 ±2g-tól ±16g-ig terjedő skálája az alkalmazás követelményeihez igazítható. Az alkalmazástól függően az adatátviteli sebesség 1 Hz és 5,3 kHz között állítható.

Egy WisBlock Base és egy WisBlock Core modullal kombinálva készen áll egy mozgáskövető rendszerré való építésre, amely érzékeli és figyeli a forgó gépek vibrációit. A megszerzett adatok elküldhetők LoRaWan® kommunikációval, LoRa® pont-pont kapcsolaton WiFi, GSM vagy BLE kommunikáción keresztül.

A RAK1904 ideális akkumulátoros alkalmazásokhoz alacsony energiafogyasztása miatt. Ezenkívül a WisBlock rendszer lehetővé teszi a modul teljes kikapcsolását, hogy még jobban csökkentse a rendszer energiafogyasztását.

A RAK1904 gyorsulásérzékelő összekapcsolható más WisBlock érzékelőkkel, például GPS-modullal, hogy inerciális navigációs rendszert hozzon létre.

Leírás és Paraméterek

WisBlock RAK1904 3 tengelyes gyorsulásérzékelő modul.

A RAK1904 WisBlock 3 tengelyes gyorsulásérzékelő, amely a RAK Wireless Wisblock sorozat része, egy rendkívül alacsony fogyasztású, nagy teljesítményű háromtengelyes lineáris gyorsulásmérő digitális I2C interfésszel. A készülék rendkívül alacsony fogyasztású működési módokkal rendelkezik, amelyek fejlett energiatakarékosságot és intelligens beágyazott funkciókat tesznek lehetővé. A RAK1904 modul gyorsulásmérője dinamikusan konfigurálható úgy, hogy ±2g/±4g/±8g/±16g léptékben működjön, és 1 Hz-től 5,3 kHz-ig terjedő kimeneti adatsebesség mellett képes gyorsulást mérni.

Főbb jellemzők:

  • ST LIS3DH gyorsulásérzékelő

  • Alacsony energia fogyasztás

  • A felhasználó által választható mérleg ±2g/±4g/±8g/±16g

  • Adatgyűjtési sebesség 1 Hz és 5,3 kHz között.

  • Belső puffer 32 szintű 16 bites adathoz

  • Modul mérete: 10 X 10 mm

A RAK1904 használatához legalább egy WisBlock Alap modulra szükség van a modul csatlakoztatásához. A WisBlock Alap modul a RAK12015 modul tápegysége. Ezenkívül az érzékelő használatához egy WisBlock Core modulra is szükség van.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.