Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RAK1903 WisBlock Szenzor Modul - OPT3001 Környezeti fényérzékelő

1.510 Ft + ÁFA ( 1.918 Ft )
Menny.:db
Gyártó: RAKwireless
Gyártó cikkszám: RAK1903
Cikkszám: RAK1903
Elérhetőség: Rendelhető
WisBlock RAK1903 Környezeti fényérzékelő modul.

A RAK1903 0,01 lux és 83865 lux közötti tartománya alkalmassá teszi üvegházi vezérlőrendszerhez, fényérzékelő rendszerhez vagy riasztórendszerhez.

Egy WisBlock Base és egy WisBlock Core modullal kombinálva készen áll környezeti fényadatok gyűjtésére. A megszerzett adatok elküldhetők LoRaWan® kommunikációval, LoRa® pont-pont kapcsolaton WiFi, GSM vagy BLE kommunikáción keresztül.

A RAK1903 ideális akkumulátoros alkalmazásokhoz alacsony energiafogyasztása miatt. Ezenkívül a WisBlock rendszer lehetővé teszi a modul teljes kikapcsolását, hogy még jobban csökkentse a rendszer energiafogyasztását.

A RAK1903 modul összekapcsolható más WisBlock érzékelőkkel, például hőmérséklet- és páratartalom-érzékelővel, valamint légköri nyomásérzékelő modullal, hogy üvegház felügyeleti vezérlőrendszert hozzon létre.

Leírás és Paraméterek

WisBlock RAK1903 Környezeti fényérzékelő modul.

A RAK1903 WisBlock Sensor modul, amely a RAK Wireless Wisblock sorozat része, egy egychipes környezeti fényérzékelő, amely a látható tartományban méri a fény intenzitását. A készülék precíz spektrális válasza és erős infravörös visszautasítása lehetővé teszi az RAK1903 modul számára, hogy fényforrástól függetlenül pontosan mérje az emberi szem által látott fény intenzitását. Az erős infravörös szűrés a nagy pontosság megőrzésében is segít, ha az ipari tervezés miatt az érzékelőt esztétikai okokból sötét üveg alá kell szerelni. Ideálisan helyettesíti a fotodiódákat, fotoellenállásokat vagy más környezeti fényérzékelőket, amelyek kevésbé látható tartomány-illesztéssel és kisebb infravörös szűréssel rendelkeznek.

Főbb jellemzők:

  • OPT3001 Környezeti fényérzékelő

  • Alacsony fogyasztás: 1,8 uA

  • A mérési tartomány 0,01 lux és 83865 lux között van

  • Az emberi szemhez illeszkedő optikai szűrés

  • Modul mérete: 10 X 10 mm

A RAK1903 használatához legalább egy WisBlock Alap modulra szükség van a modul csatlakoztatásához. A WisBlock Alap modul a RAK12015 modul tápegysége. Ezenkívül az érzékelő használatához egy WisBlock Core modulra is szükség van.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.