Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Z-Range Kulcsos Biztonsági Kapcsolók 2 OSSD kimenettel

A Z-Range Kulcsos Biztonsági Kapcsolók 2 OSSD kimenettel rendelkeznek a magas szintű biztonság érdekében még sorba kapcsolt érzékelők esetén is. Z-Range Kulcsos Biztonsági Kapcsolók 2 OSSD kimenettel

A biztonsági kapcsolók robusztus és megbízható pozíció  érzékelést biztosítanak a mozgó védőburkolatok számára.Az érzékelés speciális "fém nyelv" segítségével történik.  Az IDEM kulcsos biztonsági kapcsolók tervezése és gyártása is az Egyesült Királyságban történik. A kivitelnél nagy hangsúlyt fektettek rá, hogy a kapcsoló illeszkedjenek a csúszó és a csuklós gép burkolatok elülső széléhez, manipulációval szemben ellenállóak legyenek.

Akár 30 Z-Range vészleállítót csatlakoztathat egyetlen rendszerhez, vagy kombinálható a többi  Z-Range termékkel SIL3 / PLe 4. kategória biztosításáraAz impulzusos OSSD kimenetek miatt a hibák azonnal észlelhetőek és megjelennek a kapcsoló kiegészítő kimeneten.

A biztonsági kapcsolók burkolata elérhető műanyag, fém, és rozsdamentes acél, így rugalmasan illeszthetőek a különböző alkalmazásokhoz.

Rendezés: