Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kulcsos Biztonsági Kapcsolók

Az IDEM rendkívül széles választékkal rendelkezik kulcsos biztonsági kapcsolók terén. A biztonsági kapcsolók robusztus és megbízható pozíció  érzékelést biztosítanak a mozgó védőburkolatok számára.Az érzékelés speciális "fém nyelv" segítségével történik.  IDEM Kulcsos biztonsági kapcsolók

Az IDEM kulcsos biztonsági kapcsolók tervezése és gyártása is az Egyesült Királyságban történik. A kivitelnél nagy hangsúlyt fektettek rá, hogy a kapcsoló illeszkedjenek a csúszó és a csuklós gép burkolatok elülső széléhez, manipulációval szemben ellenállóak legyenek.

Az alkalmazás kockázatértékelésétől függően önállóan is használhatók pozitív működtetésű kapcsolatok biztosítására az IEC60947-5-1 szerint. Ezenkívül bármilyen kétcsatornás biztonsági ellenőrző relével kombinálva alkalmazhatók akár PLe 4. kategória biztosítására az ISO13849-1 vagy az SIL3 EN62061 szerint.

A biztonsági kapcsolók burkolata elérhető műanyag, fém, és rozsdamentes acél, így rugalmasan illeszthetőek a különböző alkalmazásokhoz. Választhatóak továbbá különböző kontakt-blokk kialakítással, LED-diagnosztikával és különféle működtető egységekkel szállítva, amelyek megkönnyítik a telepítést és a tartósságot a gyárautomatizálás, a csomagolás, az élelmiszer-feldolgozás, a gyógyszeripar és a petrolkémiai ipar szigorú alkalmazásaiban.

Rendezés: