Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Inxpect Biztonsági Radar Rendszer

Soha semmi sem volt még ilyen biztonságos az ipari automatizálásban!


Inxpect BIZTONSÁGI RADAR SZENZOR

 
Az Inxpect 3D biztonsági radar rendszer - Egy tanúsítvánnyal rendelkező SIL2 PLd volumetrikus biztonsági radar.

Az Inxpect 3D biztonsági radar rendszer egy 3 dimenziós virtuális biztonsági területet hoz létre, ahol ellenőrzi a hozzáférést és megakadályozza a gépek elindulását, amíg ember tartózkodik a biztonsági területen.

A radarrendszerek többféle felhasználási helyzethez is alkalmazkodnak és alkalmazhatóak a legkülönbözőbb munkakörnyezetben. Az alábbi esetekben a radartechnológia jelentősen megnöveli a biztonsági szintet az ipari környezetben:

Hozzáférés védelem

Első biztonsági funkció: 3D, változó rekeszű virtuális sorompó, legfeljebb négy különböző érzékelési mezővel, biztonságos jelet biztosítva a gépek vezérléséhez.


Újraindulás megakadályozás

Második biztonsági funkció: biztonságos jelenlét érzékelés a gép újraindulásának megakadályozására, amíg a kezelő veszélyes területeken tartózkodik.


Dinamikusan választható látómező

A látómező dinamikusan változtatható mind a tartományt illetően és vízszintes kiterjedésben is (10° és 100° között, 10°-os lépésekben): tökéletes mozgó alkalmazásokhoz.

Fejlett Ethernet busz-kapcsolat

Az Ethernet biztonsági terepi busz egyszerűsíti az Inxpect rendszerbusz integrációját bármilyen géppel vagy robottal, és lehetővé teszi az összetett információk, például a valós idejű kezelői pozíció átvitelét.

Távoli konfigurálás és karbantartás

Az IP-kapcsolat lehetővé teszi a rendszer konfigurálását és kezelését a hálózat bármely pontjáról.

Némítás funkció

A rendszer konfigurálható úgy, hogy ideiglenesen deaktiváljon egyes érzékelőket, ha az adott területen nincs szükség a mozgás észlelésére , így az üzemeltetők hozzáférhetnek a munkaterület egyes részeihez.
 

A radartechnika lehetővé teszi rádióhullámok segítségével tárgyak és emberek észlelését. Ez a technológia ellenáll a fény, a por, a forgács és az egyéb környezeti tényezők okozta zavaroknak.
 
Inxpect Biztonsági Radar Rendszer
 

Megoldás olyan alkalmazásokhoz, ahol az optikai érzékelők meghibásodnak:

Az optikai eszközök gyakran meghibásodnak a gyártási folyamatok során keletkező por, füst, víz vagy forgács jelenlétében.
Az Inxpect fejlesztő csapata által tervezett rendkívüli és kifinomult FMCW radar algoritmusok képesek szűrni az ilyen típusú zavarokat a hamis riasztások csökkentése és a termelékenység növelése érdekében.

Nézze meg az alábbi animációkat a tipikus használati esetekről:

Hozzáférés védelem veszélyes zónák esetén:

 

Ütközésgátló rendszerek híddarukhoz:

 

A robot újraindításának megakadályozása:

 

Autonóm mobil robotokkal (MIR) rendelkező rakodóhelyekhez való hozzáférés megakadályozása:

Rendezés: