Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elektromágneses reteszelésű biztonsági kapcsolók RFID kódolással

Solenoid Controlled Safety Interlock Switches with RFID CodingAz IDEM rendkívül széles választékkal rendelkezik az elektromágneses reteszelésű biztonsági kapcsolók terén. A biztonsági kapcsolók robusztus és megbízható pozíció és rögzítés érzékelést biztosítanak a mozgó védőburkolatok számára, és biztosítják a  védőburkolat zárvatartását a veszély elhárításáig.A reteszelés speciális "fém nyelv" segítségével történik.

A KLTM-RFID és a KLT-SS-RFID biztonsági kapcsolók rendelkeznek a hagyományos mechanikus, szabotázs elleni védelemmel, de emellett egyedileg kódolt RFID érintés nélküli érzékelő technológiával is fel vannak szerelve.

Alkalmasak olyan helyre történő felszerelésre is, ahol magas szabotázsgátló technológiára van szükség a reteszelés véletlen vagy szándékos megkerülésének megakadályozásában.

Az alacsony profilú és az ipari szabványnak megfelelő, 73 mm-es középpontú rögzítésekkel kialakított KLT-RFID könnyű felszerelést biztosít az új vagy meglévő védőburkolatokhoz (vagy ahol extra szabotázsgátlásra van szükség).

Elérhetőek öntött fém, és rozsdamentes acél változatban is így rugalmasan illeszthetőek a különböző alkalmazásokhoz. 3000 N tartóerőnek köszönhetően a közepes és nagy védő ajtók zárva tartása is képesek, amíg a veszélyes körülmények megszűnnek. A KLT-RFID ezáltal az ipari alkalmazások többségére alkalmas és felhasználható.

Rendezés: