Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Robbanásbiztos Szállítószalag félrefutás kapcsolók

Explosion Proof Conveyor Alignment SwitchesRobbanásbiztos Szállítószalag félrefutás kapcsolók

ATEX EExd IIC T6 hitelesítéssel rendelkező kapcsolókkal felszerelve, melyek a burkolatban teljesen elzárva találhatóak. 

Alkalmasak a robbanásveszélyes atmoszférájú olaj-, petrolkémiai, élelmiszeripari, csomagoló-, gyógyszeriparban történő felhasználásra. Megfelelnek az EN60079-0 / EN60079-1 harmonizált európai szabványoknak, és alkalmasak az 1,2,21,22 zónákban történő használatra (gáz és por).

A szállítószalag félrefutás kapcsolók megvédik az ipari szállítószalagokat véletlen elmozdulás miatti túlzott sodródásától.

Szállítószalag  mentén megfelelő pontokra felszerelve biztosíthatóm hogy amennyiben a szalag hosszirányú pozíciója elmozdul, a kapcsoló görgőkarja előre meghatározott helyzetbe mozdulva aktiválja a vezérlő áramkört.

Biztonsági kapcsoló érintkezői:

Minden szabványos méretű szállítószalag félrefutás kapcsoló két érintkezőkészletet tartalmaz, az egyik figyelmeztető jelzést  (karbantartás céljából), a másik pedig egy stop jelet ad, leválasztva a kimeneteket és leállítva a szállítószalagot.

Szabványoknak megfelelő védelem:

Minden kapcsoló megfelel az IEC 60947-5-1 európai szabványnak, és pozitív működtetésű érintkezőket biztosít a kioldás helyén. Használhatók az EN 620 követelményeinek kielégítésére a szalag futás közbeni elmozdulása által okozott veszélyek kivédésére.

A kapcsolók különböző hengerátmérőkben állnak rendelkezésre, hogy nagy teljesítményt és hosszú élettartamot nyújtsanak.

ATEX Szállítószalag félrefutás kapcsolók