Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Robbanásbiztos Rántóköteles Biztonsági Kapcsolók

Explosion Proof Rope Pull Safety SwitchesRobbanásbiztos Rántóköteles Biztonsági Kapcsolók

ATEX EExd IIC T6 hitelesítéssel rendelkező kapcsolókkal felszerelve, melyek a burkolatban teljesen elzárva találhatóak. 

Alkalmasak a robbanásveszélyes atmoszférájú olaj-, petrolkémiai, élelmiszeripari, csomagoló-, gyógyszeriparban történő felhasználásra. Megfelelnek az EN60079-0 / EN60079-1 harmonizált európai szabványoknak, és alkalmasak az 1,2,21,22 zónákban történő használatra (gáz és por).

A hagyományos gombafejű vészleállító gombokkal ellentétben a rántóköteles biztonsági kapcsolók segítségével a gép bármely pontján, a telepített kötél mentén bárhonnan leadható a vészjelzés. 

Kétcsatornás biztonsági ellenőrző relével kombinálva az IDEM Safety rántóköteles biztonsági kapcsolók rendszere vészleállító eszközként használható, akár PLe értékig  az ISO13849-1 szabvány szerint.

A rendszer minden komponense megfelel az ISO 13850 és az IEC 60947-5-5 szabványoknak, és pozitív mechanikai kapcsolatuk van a kapcsoló érintkezői és a drótkötél között. A kapcsolók vezetékszakadás-figyelővel is rendelkeznek.

A kötél meghúzásakor, bárhol a hossz mentén, a biztonsági érintkezők nyitnak a segédérintkezők pedig zárnak. A kapcsolók mechanikusan reteszelődnek, és ezután csak a kék visszaállító gomb megnyomásával állíthatók vissza az alap működési állapotba az ISO 13850 előírása szerint.

Rendezés: