Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Inxpect

Az Inxpect SpA egy fiatal 2015 ben alapított technológiai vállalat ami Biztonsági radar rendszerek fejlesztésére specializálódott.

Inxpect Biztonsági RadarAz Inxpect vezérigazgatójának, Luca Salgarellinek a víziója volt, hogy lehetséges radar technológiát használni olyan alkalmazásokban, amelyekre eddig még senki sem gondolt. A radartechnológiának számos előnye van a többi technológiával szemben, mivel akár nehéz körülmények között is működhet és alapvető tulajdonságainak köszönhetően 3D érzékelést tesz lehetővé. Ezért úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy a legjobb alkalmazási területek kutatásába fektessen be.

Az Inxpect összegyűjtötte a legjobb radarszakértőket Olaszországból és külföldről, hogy létrehozzon egy egyedülálló csapatot, amely rendelkezik minden szükséges képességgel az intelligens radarérzékelők fejlesztéséhez. A hardver, a szoftver, a digitális jelkezelés és más szakemberek egymás mellett dolgoztak egy olyan technológia kifejlesztésén, amelyet még soha senki nem sajátított el ilyen magas szinten. Az Inxpect rendkívüli csapata pedig lehetővé tette, hogy a cég kifejlessze és bevezesse a piacra a világ legfejlettebb biztonsági radar rendszerét.

 

Rendezés: