Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

IDEM Safety Z-Range

Bemutatjuk az IDEM Safety Z-Range intelligens biztonsági termékek sorozatát.


Z-Sorozatú Biztonsági Kapcsolók OSSD kimenetekkel


Az IDEM Safety Z-Range biztonsági kapcsolókat úgy tervezték meg, hogy biztosítják a PLe / SIL3 biztonsági szintet még sorba kapcsolt érzékelők esetén is.

Ezzel az új technológiával kibővítették az IDEM meglévő portfólióját, egy „minden az egyben”, gépbiztonsági megoldás érdekében, ahol a hatékonyság és a biztonság garantált.

Z-Range Elektromágneses Reteszelésű RFID Biztonsági Kapcsolók OSSD KimenettelAz IDEM Safety Z-Range Rántóköteles Biztonsági Kapcsolók és Vész Stop Kapcsolókaminek köszönhetően csökkenthetőek a gyártási leállási idők, mivel könnyen ellenőrizhetővé vált a kapcsolók állapota még nagyobb távolságok esetén is a kapcsolóházból kiemelt LED jelzőfény segítségével . Az impulzusos OSSD kimenetek miatt a hibák azonnal észlelhetőek és megjelennek a kapcsoló jelzőfényén és a kiegészítő kimeneten is. LED-diagnosztikával is fel vannak szerelve,

Használhatóak biztonsági időzítőkkel együtt is, így megadható egy bizonyos késleltetés a védelmi rendszer kinyílása előtt (pl. Olyan gépeknél, amelyeknél a mozgás megszűnése időt vesz igénybe).

Egyszerű csatlakozást keres? Az ID EM Safety Z-Range a megoldás! Az új Z-Range csatlakozási tartozékok csökkentik a telepítési időt és felgyorsítják a sérült alkatrészek jövőbeni cseréjét. Z-Range RFID Biztonsági Érzékelők OSSD Kimenettel

A Z-Range technológia az IDEM biztonsági termékkategóriának többségében elérhető, az RFID biztonsági érzékelőktől kezdve a elektromágneses reteszelésű biztonsági kapcsolókig, akár beépített gépi vezérlő funkciókkal kiegészítve. A funkcionális biztonság magas szintjének fenntartása nem kell, hogy nehéz vagy költséges legyen.

Tekintse meg a teljes termékkínálatot!