Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatjuk az új Teltonika RUT300-at!

Több termék = több lehetőség.

Ismerje meg legújabb termékünket a Teltonika RUT300 ipari Ethernet routert, amely az hálózati eszközök részlegünk termékportfólióját gazdagítja.

A partnereinkkel való szoros kapcsolat és a tőlük kapott visszajelzések lehetővé teszik számunkra, hogy a projektjeik igényei alapján új termékeket fejlesszünk ki, és a funkcionalitások számos változatával rendelkező eszközöket kínáljunk, amelyek lehetővé teszik, hogy pontosan azt válasszuk ki, amit egy adott projekt igényel, és ne fizessünk túl sokat olyan funkciókért, amelyeket nem használnánk.

Professzionális eszköz

A Teltonika RUT300 egy kicsi, de nagy teljesítményű Ethernet-router, amelyet kihívást jelentő ipari hálózati feladatokhoz és általánosabb hálózati alkalmazásokhoz terveztek.

Teltonika RUT300A professzionális hálózati termékek fejlesztésében szerzett hosszú távú tapasztalatunknak köszönhetően a különböző ipari körülmények és forgatókönyvek által megkövetelt tulajdonságokra összpontosítunk. Ezért különös figyelmet fordítunk a tartósságra, a megbízhatóságra, a biztonságra és az egyszerű telepíthetőségre.
A robusztus alumínium ház, a kiváló minőségű alkatrészek és a legmodernebb gyártási technológiák lehetővé teszik, hogy az RUT300 router ellenálljon az ipari környezetben szükséges kemény környezetnek. Működhet -40 C és 75 C közötti hőmérsékleten.
A széles tápellátási feszültségek (7-30 V) támogatása alkalmassá teszi a terméket a sokoldalú elektronikai berendezések integrálására, a passzív PoE funkció pedig jelentősen csökkentheti a megoldás bevezetéséhez szükséges összetettséget, költségeket és időt.
A kényelmes DIN-sínes rögzítési lehetőség és a kis méret lehetővé teszi, hogy az eszközt pillanatok alatt könnyen elhelyezhesse bármilyen szerverszekrényben, fiókban vagy egyszerűen bárhol.

Csatlakozási lehetőségek és szoftver

A RUT300 5 gyors Ethernet-porttal, 2 konfigurálható digitális bemenettel/kimenettel és egy USB 2.0-val rendelkezik, így segítségével könnyen csatlakoztathatók ipari gépek, irodai vagy kiskereskedelmi berendezések és egyéb eszközök a hálózathoz.

Remek választás olyan megoldásokhoz, ahol nincs szükség WIFI-kapcsolatra és nagy adatátviteli sebességre. Ez a professzionális eszköz a RutOS minden előnyét élvezi, ami egy elismert, saját fejlesztésű, Linux OpenWRT alapú operációs rendszer, amely hozzájárul a Teltonika Networks routerek népszerűségéhez és előnyeihez.
A professzionális berendezésekhez elengedhetetlen a fejlett biztonság. A RUT300 egy előre konfigurált tűzfallal rendelkezik az azonnali biztonságos internetkapcsolat érdekében. Korlátlan számú további tűzfal-konfiguráció áll rendelkezésre CLI, DMZ, NAT és NAT-T segítségével.
Emellett 10 különböző, legjobbnak ítélt VPN protokoll közül választhat, amelyek lehetővé teszik a biztonságos és privát kapcsolat létrehozását. Az akár 4096 VLAN azonosító támogatása lehetővé teszi a forgalom egyszerű és kényelmes kezelését. A RutOS szoftver támogatja az ipari felhasználáshoz szükséges számos protokollt, köztük a Modbus és az MQTT protokollt is.
Amint azt észreveheti, a RUT300 egy gazdaságos, de funkciógazdag készülék. Egy másik hatalmas előnye a Remote Management System (RMS) összes funkciójának kihasználásának lehetőségéből adódik.
A RUT300 a jelenleg elérhető leggazdaságosabb módja ha az RMS felhőalapú IoT-platformunkhoz szeretné csaklakoztatni rendszerét. Folyamatosan fejlesztett rendszerünk lehetővé teszi, hogy az RMS CONNECT-en keresztül nemcsak a routerek flottáját, hanem a megoldás teljes infrastruktúráját is teljes mértékben távolról kezelje és konfigurálja.
A REMOTE DESKTOP segítségével a Linux vagy Windows rendszerű számítógépeket is elérheti és vezérelheti. Ha az RMS egyes funkcionalitásait szeretné átvinni a saját IoT-platformjára, az RMS API-n keresztül ez is lehetséges.

Alkalmazási forgatókönyvek

Most, hogy ismertettük a RUT300 főbb jellemzőit és előnyeit, következő cikkünkben bemutatjuk hogyan segíthet a valós életben. Nézze meg hogyan használható ez az Ethernet-router a bankfiókok biztonságos kapcsolatának kialakítására, és a gyorsan változó pénzügyi szektor igényeinek kielégítésére.